+358 40 0392492 Ota yhteyttä    Katso sijainti     Avoinna: ma - pe klo: 8.30 - 17.00
Seuraa meitä

Estä autosi ruostuminen!

Kaikki autot ruostuvat. Ruosteenestokäsittely suojaa autoasi vuosien ajan!

Finikor Tuplaturva

Sopii uusille autoille

Finikor Tuplaturva on erittäin tehokas ja pitkäkestoinen erikoiskäsittely.

Finikor Täysturva

Sopii kaikenikäisille autoille

Täysturva on perinteinen täydessä laajuudessaan suoritettava ruosteenestokäsittely.

Finikor Lisäturva

Uusille ja uudehkoille autoille

Finikor Lisäturva on kehitetty yhteistyössä automaahantuojien kanssa.

Finikor Jatkoturva

Pidentää suojauksen kestoa

Finikor Jatkoturva on tarkoitettu autoille, joihin on aiemmin tehty Finikor Täysturva tai Täysturva.

Finikor ruosteenestoliikkeen suorittama ruosteenestokäsittely laajentaa valmistajan koritakuun  kattamaan kiveniskemistä tai pohjan maalivaurioista alkanutta ja suolan sekä kosteuden aiheuttaman ruostumisen. Valmistajan koritakuu kattaa ainoastaan valmistusvirheestä aiheutuvan puhkiruostumisen. Ruosteenestokäsittely antaa turvan koritakuun ulkopuolelle jäävien ruostevaurioiden varalle.

Suomen olosuhteet altistavat autot ennenaikaiselle ruostumiselle. Syksyiset räntäkelit, talvella käytetty tiesuola ja hiekoitushiekka, vaihtelevat lämpötilat sekä happosateet - kaikki nämä syövyttävät omalta osaltaan autoa. Ruosteenestokäsitelty auto kestää Suomen olosuhteet.

Käsittelyn päävaiheita ovat pohjatyöt sekä kotelo ja alustansuoja-aineen levitys. Aluksi alustan muoviosat puretaan, alusta pestään, mahdollinen irtoruoste poistetaan sekä alusta kuivatetaan. Tämän jälkeen kotelorakenteet ja koko alusta suojataan suoja-aineilla. Käsittely kestää kaksi työpäivää.

Ruosteenestokäsittely kannattaa, kun autolle halutaan pitkä ja turvallinen käyttöikä, pienentynyt ajomelu ja parempi jälleenmyyntiarvo.

Kuvassa auton alusta ennen ja ruosteenestokäsittelyn jälkeen. Ruosteenestokäsitelty auto kestää jopa vuosikymmeniä, kun käsittelemättömän auton kori saattaa ruostua puhki ilman suojausta jopa muutamassa vuodessa.